Sierbestrating

Voor het aanleggen van (sier)bestrating bent u bij Hoveniersbedrijf Johan Otten aan het juiste adres. Of het gaat om een mooi terras of een complete oprit. Met onze eigen stratenmakers is het is allemaal mogelijk. Tegenwoordig zijn de groot formaat tegels helemaal in voor een mooi strak terras. Uiteraard behoort een terras van betonklinker of gebakken stenen ook tot de mogelijkheden. U kunt diverse voorbeelden bekijken in bij de Referenties.

Voor een mooie oprit is het belangrijk dat het zand pakket goed wordt aangebracht en goed wordt verdicht. Hiervoor heeft Hoveniersbedrijf Johan Otten alle materialen allemaal zelf beschikbaar. Daarnaast is het belangrijk om de oprit goed “op te sluiten” middels bijvoorbeeld een betonband, betonklinker of een andere oplossing in sierbestrating.

Naast de betonklinkers en grootformaat tegels, zijn er vele andere soorten bestrating. Denk hierbij aan gebakken stenen, welke vaak langer mooi blijven en een eigentijds karakter geven, tot een verbandsteen, welke door zijn model al opgesloten zit en hierdoor uitermate geschikt is voor een oprit.